header

Danmarks sjoveste børneshow

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtaleri, ballondyr – samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på hvad der normalt kan lade sig gøre.

Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

Magi & Humor

Men over 220 forestillinger årligt er tryllekunstner Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der levere et professionelt show der er lagt an på det humoristiske, og henvender sig til både store og små. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst – for når Jesper går på scenen er det REN MAGI….

Velegnet til skoler, daginstitutioner, sommerfester, firmaarrangementer, biblioteker, foreninger, messer, feriecentre, sommerland, private m.m.

“Den Magiske Rejsende” et fordrag med Jesper Grønkjær

Jesper er ikke blot en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere. Han er også professionel eventyrer, der bl.a. er optaget i “De Berejstes Klub” og i “Eventyrernes Klub”, blandt nogle af landets mest legendariske globetrotter.

Læs om Jesper’s Eventyr “Den Magiske Rejsende”

BillederVideoFacebookIndhent Tilbud

Copyright © 2014 | Tryllekunstner Jesper Grønkjær | Laskedalen 7 | 8220 Brabrand | Tel. 20 85 02 03 | Email: info@tryllestav.dk