20 85 02 03 kontakt@tryllestav.dk
Den karseklippede mand er Roberto; gangster og massemorder med 30 liv på samvittigheden. Den anden mand hedder Jesper og er forfatter og foredragsholder.
I verdens farligste land med 20 mord om dagen, mødte jeg Roberto i en hemmelig baggård. Han fortalte om sit liv og sin opvækst – om hvordan man i et råt og nådesløst samfund, kan havne i bandemiljøet allerede fra 10-års alderen.
“Jeg har aldrig gået i skole. I min barndom så jeg til gengæld vold, lig, våben og narko. Jeg har aldrig lært at læse…..til gengæld lærte jeg, at hvis jeg skulle have et par nye sko, så skulle jeg skyde ham der havde dem på….”
Er Roberto et ondt menneske eller et produkt af en hård verden. Eller er sandheden et sted midtimellem?
Du kan selv møde Roberto og en række andre skæbnefortællinger i bogen “Smil på Dødens Avenue”, der netop er udkommet som lydbog.
Fotoet er fra Stilling Kirke, hvor jeg berettede om mine ekspeditioner til klodens vilde steder – og min jagt på at finde smilet i nogle af verdens brændpunkter.
Du kan selvfølgelig også bestille et foredrag…🙂

Jeg bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden!

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at jeg sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter jeg ikke cookies til statistik – benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse min cookie- og privatlivspolitik.