header

“Smil på Dødens Avenue”

– Af Jesper Grønkjær

Med livet som indsats drager eventyreren Jesper Grønkjær ud til klodens fjerneste afkroge for at sprede smil. Nu er han kommet hjem fra sin mest farefulde rejse.
Smil på Dødens Avenue

 

 

 

 

 

 

 

Om bogen

Med 20 mord pr. dag er Honduras i Mellemamerika, verdens farligste land(1)(2).  Kriminelle bander hærger og narkoen strømmer fra Sydamerika til USA. På DØDENS AVENUE er kidnapning, væbnede overfald og mord en del af en rå hverdag.

Jespers filosofi er, at vi alle er født med smilet. Men hvad er der blevet af smilet i verdens farligste kvarter? Hvis det er forsvundet, hvor er det så forsvundet hen – og kan det genskabes?

Jesper er ikke blot eventyrer. Han er også professionel tryllekunstner, mens hans rejsemakker er vanebryder. Med smil og humor åbner de op for de mennesker de møder på deres vej. De får indblik i menneskeskæbner fjernt fra det liv, vi kender i Danmark.

Bogen er på én gang barsk og kærlig – rå og humoristisk. Det er Jespers personlige rejse, men også interviews med mennesker i livets skyggeside. Bl.a. den kvindelige massemorder, ”Hun-djævelen”, der har begået 400 mord. Hun fortæller om sit liv og gerninger, og giver dermed en snert af forståelse for hvordan et ondt menneske skabes. Men det er også en rørende historie om at gøre en forskel. Jesper møder hverdagens helte, der ofrer deres liv i bestræbelserne på at gøre tilværelsen tålelig for dem der lever på samfundets bund.

Bogen er en roadmovie-fortælling, hvor danskerne det ene øjeblik er på besøg i fængsel, det næste øjeblik med politiet på narkorazzia. De er hovedpersoner i honduransk tv og gæst hos hovedstadens borgmester og kommende præsidentkandidat. Man følger danskernes vanvittige idé om at skabe håb midt i håbløsheden: på DØDENS AVENUE.

(1) Jyllandsposten
(2) Berlingske Tidende

Pris kr. 250,-

Bestil og få tilsendt betalingsoplysninger:

Navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Mail (skal udfyldes)

Besked

Betalingsform (skal udfyldes)

Copyright © 2015 | Tryllekunstner Jesper Grønkjær | Laskedalen 7 | 8220 Brabrand | Tel. 20 85 02 03 | Email: info@tryllestav.dk