header

Bogen “Den Magiske Rejsende”

– Jesper Grønkjærs debut som forfatter

I bogen skildrer han sine ekspeditioner, hvor han har gjort verdens fjerneste afkroge til sin scene. Bogen følger Jesper, når han, med tryllekufferten i hånden, sejler ned af Amazonfloden for at komme ud til små indianerstammer, når han lever blandt narkoprostituerede i Caribien, inkaefterkommere i Andesbjergene i Peru, drag queens i New York eller cowboys i Texas.

Bogen

Bogen følger også Jespers eventyr, når han drager ud til eksotiske befolkningsgrupper som masaikrigere i Afrika eller kannibaler i Indonesien. Til tider løber de lokale skrigende væk over Jespers magi, mens de til andre tider optager ham som medicinmand hos stammens høvding. For når han skaber dansk trylleri, smil og humor, så rejser han ikke bare for at få oplevelser, men mere for at give oplevelser.

Bogen er både humoristisk og seriøs, når der skildres kultur, natur, humor, politik og livsindhold. Det er en underfundig fortælling om en anderledes mand, der opnår kontakt til mennesker, som de færreste rejsende har haft adgang til. For de lokale åbner ikke blot deres hjem for Jesper, men åbner op – helt ind til deres hjerter.


Bogen er 390 sider.

Pris kr. 150,-

Bestil og få tilsendt betalingsoplysninger:

Navn (skal udfyldes)

Adresse (skal udfyldes)

Postnummer (skal udfyldes)

By (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Mail (skal udfyldes)

Besked

Betalingsform (skal udfyldes)

Copyright © 2014 | Tryllekunstner Jesper Grønkjær | Laskedalen 7 | 8220 Brabrand | Tel. 20 85 02 03 | Email: info@tryllestav.dk